2012. november 22., csütörtök

Ha az idő elérkezik!
When the time comes!


Ha az idő elérkezik, a tojás megreped, s a repedés környékén apró mozgolódás látszik. Több tojás  is van a fészekben de egyenlőre csak ez az egy repedezik. Még néhány próbálkozás, aztán a tojás véglegesen felnyílik, és lám előbújik egy apró törékeny vipera. Eltelik egy kis idő a kis vipera már szépen erősödik. Hangja igen megnyerő, formája kecses. Egy igazi ragadozó!
Még meg kell várni az első bőr levedlését, hogy igazán ereje teljében legyen, de már most is egy veszedelmes vadállat.
A tréfát félretéve, elkészült az első vipera az ikerpárból. Még egy lakkozásra vár és a pácolás sem végleges, de így összeszerelve is egy nagyon karakteres hangú hangszer. Mi sem bizonyítja jobban mint, hogy ha csak 3 perce van az embernek, akkor is súg a fülünk, hogy még néhány hangot mindenképp le kell még fogni rajta.

When the time comes, the egg is cracked, and the cracks around tiny motion seems. Have more eggs in the nest but for now it's just a crack. A few more attempts, he finally opens the egg, come out and see a little fragile viper. It will take a little while for small viper is much stronger. His voice is very attractive, sleek shape. A true predator!
You still have to wait until the next shedding of skin to really be in full strength, but it is already a dangerous beast.
The joking aside, the Viper completed the first pair of twins. Still waiting for a varnishing and staining is not final, but it's also a lot of characters assembled pitched instrument. Nothing proves better than that if you only 3 minutes away from the man, even whispers in our ears that some sounds are going to be sure to be on it.




 
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése